Vloerisolatie met energiebesparing

Als je je vloer wil laten isoleren, is het een idee om te kiezen voor vloerisolatie met thermoskussens. Vloerisolatie met thermokussens zorgt voor een hoge energiebesparing, en je kunt genieten van een warme vloer. Thermoskussens isoleren namelijk op een andere manier dan andere vloerisolatie. Met thermoskussen wordt de vloer snel warm, en zelfs de lucht erboven wordt warm. Hierdoor kan de vloer de warmte ook langer vasthouden, waardoor jij lang van een warme vloer kan genieten. Het maakt trouwens niet uit wat voor vloer je hebt, want deze manier van vloerisolatie is bijna bij elke vloer toepasbaar. Maar wat zijn die thermoskussens dan eigenlijk?

Vloerisolatie door middel van thermoskussens

De thermoskussens die gebruikt worden voor deze manier van vloerisolatie, zijn een soort luchtzakken van folie die onder de vloer neergelegd worden. Deze luchtzakken zorgen ervoor dat de vloer geen warmte meer uit laat stralen naar de kruipruimte, waardoor alle warmte naar de vloer gaat. Ook wordt de lucht in de luchtzakken opgewarmd. Door al deze processen heb je te maken met een warmere vloer, die ook nog eens sneller opwarmt en langer warm blijft. Met andere vloerisolatie gaat de warmte namelijk vaak wel naar de kruipruimte. De kruipruimte is overigens ook vaak vochtig, daarom wordt er als de thermoskussens geïnstalleerd worden, een zeil op de bodem van de kruipruimte neergelegd. Hierdoor wordt de verdamping en dus de vochtigheid gestopt. Op deze manier kunnen de thermoskussen hun werk doen en zorgen ze voor een heerlijke warme vloer. Het voordeel van dit zeil is trouwens ook dat de leidingen en de ophangbeugels langer mee zullen gaan. Wil jij deze manier van vloerisolatie?

Thermoskussen installeren in je woning

Als je geïnteresseerd bent in deze manier van vloerisolatie, dan is het mogelijk om contact op te nemen met een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Vaak heb je bij zo’n bedrijf te maken met een eerlijke prijs en prestatieverhouding, en de thermoskussens zijn ook een milieuvriendelijke oplossing. Daarbij zorgt het voor een hoger rendement op je investering. Het is ook goed om te weten dat je 10 jaar garantie hebt op de thermoskussens. Wat eerder al even genoemd is, is dat je zorgt voor energiebesparing met de thermoskussens. Je bespaart namelijk tot wel 40% op je stookkosten. Vraag nu een offerte aan via de desbetreffende website die deze thermoskussen voor jou kan installeren, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een extra warme vloer met energiebesparing!

Populair

Anderen lazen ook

Wat je niet kunt missen bij het hebben van een onderneming

Er zijn erg veel verschillende banen. De een kiest ervoor om een baan in loondienst te hebben, terwijl de ander het liefste een eigen...

Met welke kosten moet je rekening houden als je een eigen motor koopt?

Het is geweldig om een eigen motor te hebben. Je kunt dan op ieder moment lekker op de motor rijden naar iedere bestemming die...

Verschillende alcoholische drankjes die je kunt kopen als je een feestje geeft

Er zijn veel mensen die wel van een feestje houden. Dat is niet zo gek, want het is erg gezellig om met je vrienden...

Wil je kombucha kopen? Dat doe je gewoon online!

Wil je afvallen, heb je last van je darmen of heb je er echt zin in om eens wat meer aan gezondheid te werken? Dan...