Waar kan je met korting bier kopen?

Als je een echte bierliefhebber bent dan is de kans groot dat je dagelijks of wekelijks een biertje drinkt. Het is dan erg handig als je bier met korting kan kopen omdat je zo erg veel geld kan besparen. Bier kan je op duizenden verschillende plekken in Nederland kopen, maar waar kan je precies bier met korting kopen? Hier vind je daar meer informatie over. 

Bij de supermarkt 

Bier met korting kan je bij je eigen lokale supermarkt kopen. Bier is helaas niet altijd afgeprijs en daarom is het handig om de folders van de supermarkten in de gaten te houden. Hier word namelijk altijd vermeld of bier in de aanbieding is. Naast bier dat in de aanbieding is, kan je bij de lokale supermarkt talloze andere soorten bier kopen. Als je dus een keer nieuwe smaken bier wilt proeven, dan kan je hiervoor altijd terecht bij de supermarkt. Houd er wel rekening mee dat als je bier met korting wilt kopen dat het bier maximaal met 25% afgeprijsd is. De wetten in Nederland zijn veranderd en supermarkten mogen niet meer stunten met gratis kratjes bier.

Bij de slijterij

Een slijterij heeft altijd een enorm aanbod aan verschillende soorten drank. Ook kan je verschillende soorten bier bij een slijterij aanschaffen. Een slijterij wilt namelijk zo veel mogelijk klanten aan zich binden en verkoopt daarom ook regelmatig drank, zoals bier, met enorme kortingen. Ook een slijterij moet zich helaas houden aan de huidige wetten en daarom kan je geen gratis kratten bier of hevige korting verwachten. 

Via het internet 

Het is altijd nog mogelijk om via het bier aanbieding aan te schaffen. Bij webwinkels heb je vaak keuze uit duizenden verschillende soorten bier en dat is natuurlijk erg fijn als je ook nieuwe smaken bier wilt proberen. Voornamelijk special bieren zijn soms erg aan de prijzige kant en dan is het wel fijn als je kan profiteren van korting. Ook moet een Nederlandse webwinkel zich helaas aan de Nederlandse wetgeving houden. Het grootste voordeel van het bestellen van bier via het internet is dat jij de bestelde bier vaak al volgende werkdag in huis hebt en gelijk een biertje kan drinken. Houd er wel rekening mee dat je vaak je ID-kaart aan de deur moet laten zien als je drank via het internet besteld. Webwinkels zijn namelijk verplicht om hierop te controleren. 

Populair

Anderen lazen ook

Wat je niet kunt missen bij het hebben van een onderneming

Er zijn erg veel verschillende banen. De een kiest ervoor om een baan in loondienst te hebben, terwijl de ander het liefste een eigen...

Met welke kosten moet je rekening houden als je een eigen motor koopt?

Het is geweldig om een eigen motor te hebben. Je kunt dan op ieder moment lekker op de motor rijden naar iedere bestemming die...

Verschillende alcoholische drankjes die je kunt kopen als je een feestje geeft

Er zijn veel mensen die wel van een feestje houden. Dat is niet zo gek, want het is erg gezellig om met je vrienden...

Wil je kombucha kopen? Dat doe je gewoon online!

Wil je afvallen, heb je last van je darmen of heb je er echt zin in om eens wat meer aan gezondheid te werken? Dan...