Als man een nieuwe portemonnee aanschaffen? Dit zijn de beste tips voor een geslaagde aankoop

Als man is je portemonnee een belangrijk accessoire voor je; je hebt hem eigenlijk altijd bij je en vervoert hem op zichtbare manieren (zoals je broek- of jaszak). Je portemonnee is dan ook niet alleen een praktisch product, maar kan ook als mooi accessoire of een verlengstuk van jouw eigen, unieke stijl zijn. Maar hoe vind je als man nu een stijlvolle portemonnee heren? Je leest het in dit blog. 

Een mooie heren portemonnee kopen doe je zo 

Ga je een nieuwe portemonnee kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten, wanneer je graag een stijlvolle, nette portemonnee wilt aanschaffen. Zo is het belangrijk dat je kiest voor een portemonnee van het juiste materiaal, met de juiste capaciteit en een mooi design dat past bij jouw persoonlijke stijl. 

 

Kies voor het juiste materiaal

Het materiaal van je portemonnee is erg belangrijk. Door te kiezen voor een portemonnee van materiaal van een hoge kwaliteit, voorkom je dat je portemonnee er slecht uit gaat zien door slijtage of beschadiging. Je kunt daarom het beste kiezen voor een portemonnee van kwalitatief goed materiaal, zoals leer. Een portemonnee van leer ziet er niet alleen netjes uit, maar gaat ook nog eens erg lang mee! Tegenwoordig zijn er erg veel portemonnees van leer verkrijgbaar met mooie, afgewerkte details waardoor het geen saai gebruiksproduct meer hoef te zijn, maar juist een stijlvolle accessoire is.

Kies voor stijlvol én functioneel

Een goede portemonnee is praktisch én stijlvol. Natuurlijk is je portemonnee in eerste instantie een gebruiksproduct. Het is dan ook belangrijk dat de nieuwe portemonnee gemakkelijk is in het gebruik en voldoende ruimte heeft voor alles wat je er in op wil bergen. Controleer dan ook altijd hoeveel pasjes je in ieder geval altijd bij je wil hebben en of (en hoeveel) ruimte er moet zijn voor brief- en muntgeld. Vergeet ook het formaat van de portemonnee niet; het is immers erg belangrijk dat je jouw nieuwe portemonnee gemakkelijk mee kunt nemen in je broek-, jas- of vestzak. Tenslotte is het belangrijk dat de portemonnee stijlvol is. Het liefst kies je voor een portemonnee in één of twee neutrale kleuren met een niet al te druk design. Een portemonnee van duurzaam materiaal in een neutrale kleur ziet er immers al snel erg stijlvol uit. Kies bijvoorbeeld voor kleuren zoals natuurlijk donkerbruin of diepzwart voor een mooie, luxe uitziende portemonnee.

Populair

Anderen lazen ook

Wat je niet kunt missen bij het hebben van een onderneming

Er zijn erg veel verschillende banen. De een kiest ervoor om een baan in loondienst te hebben, terwijl de ander het liefste een eigen...

Met welke kosten moet je rekening houden als je een eigen motor koopt?

Het is geweldig om een eigen motor te hebben. Je kunt dan op ieder moment lekker op de motor rijden naar iedere bestemming die...

Verschillende alcoholische drankjes die je kunt kopen als je een feestje geeft

Er zijn veel mensen die wel van een feestje houden. Dat is niet zo gek, want het is erg gezellig om met je vrienden...

Wil je kombucha kopen? Dat doe je gewoon online!

Wil je afvallen, heb je last van je darmen of heb je er echt zin in om eens wat meer aan gezondheid te werken? Dan...